Cuisine Rengeline - Altijd met een snufje Liefde!

KERSTMENU 2014


Een impressie van het Kerstdiner 2014, een met aandacht en Liefde! samengesteld menu, dat goed in de smaak gevallen is.
Voor 2014 zal medio november het diner op de site geplaatst worden.
Ook voor Pasen, Pinksteren, Communie, Trouwfeesten en andere partijen wil Cuisine Rengeline met alle Liefde! uw maaltijd of buffet verzorgen.



Amuse: 

*Zalmtartaar met appel   en avocado in een         glaasje






















Voorgerecht: 

* Cocktail van gemarineerde scampi en mango in een huisgemaakte cocktailsaus met cognac







Soepen: 

* Heldere kervelsoep met eierwolkjes
* Zarzuela (Spaanse vissoep)

Hoofdgerechten: 

* Boeuf Bourguignon (runderstoofvlees in rode wijnsaus met groenten)

* Boeuf Stroganoff (ossenhaas in originele Russische saus met champignons, paprika, knoflook en natuurlijk een scheutje wodka)






Bijgerechten: 

* Haricots verts met katenspek en bonenkruid
* Salade geitenkaas, appel en walnoten









* Rosevalaardappeltjes met 
   rozemarijn en knoflook 
   uit de oven









Nagerecht: 

* Chocolademousse met slagroom

Uiteraard wordt alles met verse producten én een snufje Liefde bereid!




Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint